Цей блог для тих,хто любить книги та читання

четвер, 25 червня 2020 р.




28 червня – День Конституції України

  День Конституції - державне свято, яке щорічно відзначається 28 червня на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон Держави Україна був ухвалений у 1996 році на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в життя українців, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

  Публічні бібліотеки Глобинської ОТГ пропонують ознайомитися з літературою, яка допоможе прослідкувати шлях, пройдений нашою державою від Конституції  Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України.
  З цією метою організовані книжкові виставки:
«Конституція – основний закон держави» (Бабичівська бібліотека –філія),  «Конституція незалежної держави» (Борисівська бібліотека-філія), «Конституція – фундамент нашого суверенітету» (Опришківська бібліотека-філія), «Конституція – основа незалежної держави» ( КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ»), «Конституція – основний закон для держави і громадян» (Жуківська бібліотека-філія).



Немає коментарів:

Дописати коментар