Цей блог для тих,хто любить книги та читання

четвер, 2 липня 2020 р.



Книги – малятам


  Що подобається читати сучасним дітям? Як зацікавити їх літературою і відволікти від екрана комп’ютера чи смартфона? Мабуть, ці питання задають собі багато батьків.
  Дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, залишається хорошим другом для дітей, читання дарує радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

  Запрошуємо вас разом з дітьми відвідати бібліотеки Глобинської ОТГ, де на ваших маленьких читайликів чекають цікаві книжечки !
 
«Три ведмеді»
  У цій книжці зібрані чудові казочки, улюблені з дитинства, які подарують дітям багато приємних хвилин.

«Тарасикова наука»
  Ця збірка оповідань вчить дітей бути добрими, працелюбними, ввічливими, не ображати менших, поважати батьків, брати на себе відповідальність за все, що зробив, вміти дружити, дарувати іншим радість, не чекаючи нагороди взамін. Не все продається і купується - дружба важливіша за гроші. Цінність людини вимірюється її моральними якостями.

«Найгарніша мама»

  До збірки ввійшли кращі казки про тварин відомого українського педагога і письменника Василя Сухомлинського. Вони вчать маленьких читачів любити батьківщину, її природу, поважати старших і допомагати меншим, бути добрими, кмітливими, працьовитими.

«Небесна варта»
  Життя людства — це історія вічної боротьби добра і зла. Ось і тепер відважним захисникам нашої Батьківщини доводиться боротися зі злом зовнішньої і внутрішньої агресії. Тисячі наших співвітчизників полягли в боях за незалежність України, щоб інші могли жити у вільній, демократичній і щасливій державі. У багатьох загиблих залишилися маленькі діти, яким дуже не вистачає батьківської турботи. Вони мріють побачити свого тата, розповісти про свої успіхи і невдачі, відчути його підтримку. Але їхні батьки все не повертаються, бо несуть довічну Небесну варту, охороняючи свої родини і всю нашу країну від зла. Пам'яті героїв, що загинули за незалежність України, присвячується ця книга.



   Привчайте своїх дітей до читання!
   Добра книга — це завжди гарний друг! 

Немає коментарів:

Дописати коментар