Цей блог для тих,хто любить книги та читання

вівторок, 29 вересня 2020 р.

 


30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

 

 

   30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек.

У всі часи бібліотеки виконували важливу місію бути скарбницями культурних цінностей людської цивілізації. Сьогодні бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни та одержати повноцінну інформацію. Без сумніву, бібліотеки були і залишаються найважливішими осередками культурного і просвітницького життя .


  Бібліотекарі – провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів. Їм відомі секрети класифікації книг, складання бібліографічних довідників та каталогів.

Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих людських якостей і патріотичної свідомості громадян.

 

Тож, шановні бібліотекарі,  гарячі душею, скромні в житті, святі у мріях, нехай Вас оминають життєві холоднечі, нехай не згасає вогник у Ваших очах, нехай пошановані будуть Ваші зусилля, які дарують диво спілкування з книгою.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, кохання, натхнення, позитиву, втілення творчих ідей у життя, миру, злагоди, добра, впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книзі та читанню наша країна переборе труднощі  і стане процвітаючою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.

  Шановні поціновувачі книги! Нехай завжди відкритою буде Ваша улюблена бібліотека, нехай на книжкових полицях Вас чекають нові цікаві книги. Щасливих Вам  відкриттів з ще непрочитаних сторінок.

  Дорога БІБЛІОТЕКО ! Нехай поповнюються твої книжкові фонди, нехай не міліє ріка користувачів, дорослих і маленьких. Будь завжди цікавою людям, самодостатньою, впевненою, поміченою і підтриманою владою. Віри, надії і любові тобі та всім нам !

Немає коментарів:

Дописати коментар