Цей блог для тих,хто любить книги та читання

вівторок, 1 червня 2021 р.

 

1 червня – Міжнародний день захисту дітей



  1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей, мета якого - привернення уваги дорослих до потреб та прав дитини.

Міжнародний день захисту дітей – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими  громадянами своєї країни. Це чудове свято радості й надії, яке дає кожному з нас можливість відчути єдність та спільність, адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

   Бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» долучились до відзначення Міжнародного дня захисту дітей та провели вікторини, різноманітні конкурси, танцювальні флешмоби та інші заходи для дітей громади, організували «солодкі» столи:

Куп′єватівська бібліотека-філія,

Заможненська бібліотека-філія,

Пузиківська бібліотека-філія,

Пустовійтівська бібліотека-філія,

Зубанівська бібліотека-філія,

Глобинська бібліотека-філія №2,

Манжеліївська бібліотека-філія,

Великокринківська бібліотека-філія,

Жуківська бібліотека-філія, 

Петрівська бібліотека-філія,

Радалівська бібліотека-філія

Глобинська бібліотека-філія №1 (правова година «Захист прав і свобод дітей» - спільно з працівниками Глобинського районного відділу Філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області А.Пилипенко, О.Воронцовою та начальником  відділу «Глобинське бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги» М.Журенком).













Немає коментарів:

Дописати коментар