Цей блог для тих,хто любить книги та читання

вівторок, 15 червня 2021 р.

 

«Оповідки від Любки»: Невигадані історії



 

  У літературному житті Глобинщини відбулася визначна подія – світ побачила чудова книга Любові Авраменко «Оповідки від Любки». Кожне слово книги наповнене особливим змістом:  веселим, чарівним духом дитинства, любов′ю до родини, до друзів. Розповідь «Оповідок…» ведеться з щирою довірливістю, не нав′язливо, з великим іронічно-усміхненим поглядом на  власні дитячі пригоди та вчинки. Книга цікава для дорослих, тому що вони згадають своє дитинство та юність, цікава вона і дітям, адже вони зможуть дізнатись, як раніше жили без соцмереж, комп′ютерів та мобільних телефонів і від цього життя не втрачало своїх фарб, а навпаки – було яскраве, веселе і різноманітне.

  Презентація книги Любові Авраменко «Оповідки від Любки» відбулася в Глобинській бібліотеці-філії №1 КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ». В бібліотеці панувала тепла, дружня атмосфера, адже зібралися рідні, друзі, колеги Любові Авраменко, які ділилися враженнями від книги, спільними спогадами. Не залишила нікого байдужим розповідь Любові Іванівни про задум написання книги, про те, як писалися «Оповідки від Любки», чому саме така назва книги.

   Багато  позитивних емоцій від проведеного заходу отримали всі присутні. Музичне вітання від Іванни Гаджеги, вірш від Любові Таборовець  та польові квіти від бібліотекарів були приємним сюрпризом для авторки книги. А ще були теплі слова всіх присутніх, квіти, автографи на подарованих книгах від авторки, запашний чай та кава.

 Книжковий фонд Глобинської бібліотеки-філії №1 поповнився чудовою книгою, подарованою автором Любов′ю Авраменко – «Оповідки від Любки». Книга чекає читачів!

 Прем′єрою книги  бібліотекарі відкрили  літературну бібліокав′ярню, яка діятиме протягом літа в бібліотеці. Кожний відвідувач матиме змогу почитати цікаву книгу чи свіжу періодику за склянкою пахучого чаю чи кави.

Тож запрошуємо до нашої бібліокав′ярні!





Немає коментарів:

Дописати коментар