Цей блог для тих,хто любить книги та читання

пʼятницю, 28 січня 2022 р.

 

Дякуємо за чесну працю!



 

  Гарного зимового дня до Глобинської бібліотеки-філії №1 завітали працівники відділу культури, спорту, сім′ї та молоді виконкому Глобинської міської ради, щоб висловити слова подяки ветеранам бібліотечної ниви Катерині Миколаївні Костенко та Людмилі Миколаївні Конотоп, які протягом багатьох років очолювали Глобинську міську та Великокринківську сільську бібліотеки. За їхнього керівництва ці бібліотеки були кращими з кращих, неодноразово нагороджувались грамотами за відмінну роботу. Катерина Миколаївна та Людмила Миколаївна вміло організовували масові заходи, обслуговували користувачів, були прикладом для колег.  А скільки книг видали їхні невтомні руки, скільки порад надали вони стосовно читання – не перелічити! Доброзичливим ставленням до читачів, вмінням розуміти їх потреби вони заслужили повагу і серед колег, і серед односельців.

  Та, як не прикро, але життя іде, приходять нові кадри, зміни, тож Катерина Миколаївна та Людмила Миколаївна ідуть на заслужений відпочинок. Багато теплих слів звучало в їх адресу від начальника відділу культури Сергія Кулика та колег-бібліотекарів.

   Шановні Катерино Миколаївно та Людмило Миколаївно, здоров′я Вам, миру, хай новий етап Вашого життя буде світлим, наповненим змістом, радісним і щасливим!

Немає коментарів:

Дописати коментар