Цей блог для тих,хто любить книги та читання

понеділок, 21 лютого 2022 р.

 

Слова подяки від бібліотекарів



     Сьогодення вимагає створення нової моделі публічної бібліотеки, де були б  поєднані чотири простори: простір  навчання, простір натхнення, простір зустрічей та простір подій. Для організації цього в бібліотеках повинне бути  сучасне технічне обладнання. Це добре розуміє один з наших спонсорів  - Глобинський цукровий завод, що входить до агропромхолдингу «Астарта-Київ». КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ради» висловлює щирі слова подяки технічному директору підприємства Олегу Васильовичу Гурі за виділені кошти для придбання  S
mart  TV, який використовуватиметься в подальшій плідній роботі бібліотеки з дорослими та дітьми, організації онлайн-зустрічей з відомими людьми, підвищення кваліфікації бібліотекарів громади.

  Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем бібліотечного обслуговування, розуміння важливості нашої справи. Приємно, що є такі керівники, які не стоять осторонь проблем культури та розуміють потреби суспільства в бібліотечних послугах.

 Шановний Олеже Васильовичу, щиро дякуємо Вам за турботу, розуміння, підтримку.  Бажаємо процвітання Вашому підприємству та надіємось на подальшу співпрацю. Така увага до бібліотеки радує та надихає і працівників бібліотеки, і її користувачів.

  Для вручення цінного подарунку до бібліотеки завітала Світлана Володимирівна Крутипорох, фахівець з корпоративного партнерства.

Немає коментарів:

Дописати коментар