Цей блог для тих,хто любить книги та читання

середу, 4 травня 2022 р.

 

Робота бібліотеки під час воєнного стану

Бібліотека – твоя точка опори



  Бібліотеки сьогодні – це місце безпеки та свободи, де кожен має змогу отримати доступ до інформації, до Інтернету,  моральну підтримку, особливо найменші жителі громади   діти. Незважаючи на всі виклики часу, з надією на швидку перемогу України у російсько-українській війні, бібліотеки прагнуть подарувати своїм відвідувачам радість зустрічі з книгою, з мистецтвом.

  КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ради» запровадила цикл виставок художніх робіт учнів та випускників Глобинської школи мистецтв  (директор Микола  Омельченко) з метою познайомити глобинців та  гостей, які тимчасово перебувають на території громади,  з талановитою молоддю, за якою майбутнє.

  На сьогодні в бібліотеці діє  виставка робіт молодого художника-портретиста Владислава Бадевського, який навчався в Глобинській школі мистецтв (клас Нелі Ленди) та продовжує навчання в Національному університеті «Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка». На зустрічі з бібліотекарями Владислав поділився своїми мріями на майбутнє, висловив свою думку про війну, яка зараз перекреслює життя і задуми всіх українців, розповів, як два роки тому він малював картину, дуже схожу на теперішні воєнні реалії. А, виявляється, це було передбачення війни.



  Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку художніх робіт Владислава Бадевського.

Немає коментарів:

Дописати коментар