Цей блог для тих,хто любить книги та читання

понеділок, 15 червня 2020 р.


Увага! Нові книги!

   Друзі ! Повідомляємо вам, що книжковий фонд КЗ «Публічна бібліотека Глобинської ОТГ» поповнився новою літературою.

  Незабутні     враження отримають  читачі, перегорнувши   сторінки нових книг.


  Дарина Гнатко
«Гніздо кажана»
 Дана книга сподобається любителям сімейних таємниць, всього містичного, загадкового. Роман «Гніздо кажана» - про дух монаха, що продав душу заради кохання, але щастя так і не мав. У його родини було повір’я, нібито через рід, дух Данила Кажана повертається. Напружена історія починається коли до його маєтку приїздить наречена праправнука Кажана…
 «Катерина»
 Бідна кріпачка Катерина змалечку не знала любові, бо ще в три рочки залишилася без мами. Відтоді в хаті правує зла мачуха Килина, яка зненавиділа дівчинку з першого погляду. Вона ж хоче видати пасербицю заміж за огидного сотника Яковенка, який обіцяє щедру винагороду за дівчину. Звідки чекати порятунку? Однак життя дівчини назавжди змінює зустріч із графом Криштофом Гнатовським! Вона вперше в житті закохується, і пан відповідає тим самим почуттям.
Простолюдинка стає дружиною графа! Та чи зможуть бути щасливими колишня наймичка та нащадок знатного роду?

 Світлана Талан
«Де живе свобода»
 Кохання, що спалахнуло між Віталією та Родіоном було приречене. Вчителька та учень – що тепер люди скажуть? Але ані осуд близьких, ані зневага чужих не спинили почуттів. Та залишатися в цих лабетах було не сила. Закохані наважуються на божевілля — тікати до зони відчуження. Якнайдалі від людей, туди, де вони зможуть збудувати власний химерний рай, відмежований від світу. Але втеча не завжди означає свободу. Бо найстрашніша в’язниця, з якої не можливо втекти — у нас самих…
Олена Печорна
«Грішниця»
Життя Лариси схоже на пекло: смерть сестрички від рук п'яного батька, дитбудинок...
Як склалося життя головної героїні ви дізнаєтесь, прочитавши книгу.
 «Химерниця»
 Микола — очільник провінційного містечка, місцевий «князьок», улюбленець долі. Та що він робить тут, у хаті старої відьми Шептулихи? Вона — його остання надія на порятунок доньки.
Але замість старої його зустрічає дивне дівча — химерниця, «що думки читає». Звідки вона взялася?
Тільки щира жертва врятує доньку. Чим заплатить батько за власні гріхи? І ким насправді є та, яку потайки називають химерницею?..

Валентина Мастєрова
 «Суча дочка»
 Сором на все село — народити дитину без чоловіка. А якщо дитина чужа? Олена прихистила малюка з жалю та нікому про це не сказала, навіть коханому. Заради чужого сина вона пожертвувала жіночим щастям, безтурботним життям у столиці. Та чим віддячить Олені хлопець, коли виросте?
«Смарагд»
 У хвилину відчаю він, син парторга колгоспу і циганки, вигукне: «Я і сам не знаю, хто я, але не злодій це точно!». Коли в Афганістані смерть зазирне в очі, жалкуватиме лише, що помре, так і не пізнавши справжнього кохання. А коли виживе і кохання постукає у змучене серце злякавшись своєї немочі, відштовхне вимріяне почуття…

Володимир Лис
«Острів Сильвестра»
  Маємо: острів, людину та рушницю. У якийсь момент ці три об'єкти об'єднуються у часі: людина припливає на острів, бере рушницю, наставляє її собі в груди і натискає на курок. Такий собі кінець життя і початок роману...
Роман волинського письменника Володимира Лиса для тих, хто любить сучасну українську прозу і вірить у неї.

Олександр Денисенко
 «Тарас. Повернення»
  Це історія про найтяжчі миті життя генія українського народу Тараса Шевченка, яка дає відповідь на важливе запитання: ким насправді був найвеличніший поет України - кам'яним символом чи все ж таки людиною з плоті й крові, яка шукає співчуття, підтримки, дружби, розуміння, кохання?

Тетяна П'янкова
«Чужі гріхи»
 …Усього сорок днів прокляття має силу, бо лише сорок днів ходить душа світом, перед тим, як відлетіти у вічний вирій. Чи вистачить цього часу живим, щоб розплутати клубок спогадів, дивних збігів, таємниць і розірвати прокляття заговорених ляльок? Чи спокутує кожен із них свої та чужі гріхи?

 Нові книги ви можете прочитати у бібліотеках Глобинської ОТГ

Це те, що варто читати!

Немає коментарів:

Дописати коментар