Цей блог для тих,хто любить книги та читання

четвер, 14 січня 2021 р.

 

Неймовірні пригоди Киць-мандрівниць

Знайомство з новинками від Українського інституту книги 

                                                                                                                         
     
                                                                       
Цікаві книги  для користувачів молодшого шкільного віку отримав КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» від Українського інституту книги. Це  пізнавально-пригодницька серія відомої української дитячої письменниці Галини Манів «Киці-мандрівниці».                
 

КОРОТКИЙ ЗМІСТ.  Харизматичні киці Муля та Манюня — найліпші подруги. І як не рідко трапляється з друзями, вони мають спільний інтерес — просто обожнюють мандрувати! Та не подумайте, що на сусідню вулицю, ні! На відміну від багатьох інших киць і котів, Муля та  Манюня люблять подорожувати до інших країн. Так, у першій книзі  подружки вирушають досліджувати Італію, Гренландію та Фінляндію, а у другій — Велику Британію, Грецію та Туреччину. Звісно, що у кожній із таких мандрівок із кицями стаються неймовірні пригоди, читаючи про які, важко зупинитися.

ПРО АВТОРА. Галина Манів – літературний редактор видавництва «Рідна мова», поетеса, дитяча письменниця. Народилась у Кишиневі, але із 7 літ проживає  у Києві. І хоч змалечку тягнулась до літератури, після школи все ж пішла стежиною батька, відомого хірурга, й не один рік пропрацювала медичною сестрою хірургії. Першу повість написала у 12  і скільки себе пам’ятає – писала завжди.




Після дитячих «Квартирія» й «Тарас у відкритому космосі», народилась серія казок «Киці-мандрівниці».

Книжки письменниці – розумні і пізнавальні, цікаві та веселі, добрі і світлі.

 

  КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» запрошує маленьких читайликів познайомитися з цікавими книгами  Галини Манів.

Мандрувати  разом з Кицями-мандрівницями – це щось особливе! Цікаво дізнаватися разом з ними про географію, історію, традиції та звичаї різних країн світу !

Тож не вагайтеся, а вирушайте у спільну мандрівку !

Немає коментарів:

Дописати коментар