Цей блог для тих,хто любить книги та читання

пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 Семінар бібліотечних працівників

    На базі Глобинської бібліотеки-філії № 1 КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» відбувся семінар «Бібліотека в об′єднаній територіальній громаді».  Відкрила семінар завідувач КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» Раїса Погода, яка окреслила основні напрямки діяльності бібліотек громади та вказала на покращення якості бібліотечних послуг.

    Провідний спеціаліст відділу культури, спорту, сім′ї та молоді виконкому Глобинської міської  ради Валентина Філічева відзначила, що завдання бібліотек – створення майданчику для спілкування жителів громади, проведення цікавих заходів, зустрічей, презентацій книг.

   Завідувач методичного відділу Світлана Задорожня проаналізувала діяльність  бібліотек громади за десять місяців 2021 року, познайомила бібліотекарів із Стратегією розвитку читання на 2021-2025 рр. «Читання як життєва стратегія», представлену Міністерством культури та інформаційної політики України у березні цього року та із законопроєктом Верховної Ради № 5002 «Про внесення змін до Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу».

  Завідувач Глобинської бібліотеки-філії №1 Оксана Кравець продемонструвала презентації, в яких  бібліотекарі звітувались про проведену в цьому році роботу. Після перегляду відбулось обговорення досягнень та недоліків, намічені плани на 2022 рік.

  Начальник відділу культури, спорту, сім′ї та молоді виконкому Глобинської міської  ради  Сергій Кулик  підвів підсумки семінару та відповів на численні запитання бібліотекарів.

  На семінарі була присутня директор КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай, яка запропонувала бібліотекарям співпрацю з функціонування та надання соціально-освітньої послуги «Університет третього віку» жителям громади. 




Немає коментарів:

Дописати коментар